0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

فلایت سیمولاتور یا شبیه ساز پرواز چیست؟

دسته بندی :مقالات 11 اردیبهشت 1400 dastanpour 5327

شبیه ساز پرواز(فلایت سیمولاتور) دستگاه یا نرم افزاری است که پرواز و شرایط آن را شبیه سازی می کند، از شبیه ساز پرواز برای آموزش خلبان ها و تجربه کردن پرواز استفاده می شود، این وسیله توانسته رویای خلبانی خیلی از علاقه مندان این حوزه را تحقق ببخشد.

فواید فلایت سیمولاتور چیست؟

استفاده از فلایت سیمولاتور یا شبیه‌ ساز‌ پرواز به عنوان وسایل کمک آموزش خلبانی بسیار مرسوم و متداول است. صد البته که این موضوع از جنبه های گوناگونی حائز اهمیت است. جدای بازی و سرگرمی این نرم افزار ها و سخت افزارهای شبیه ساز خلبانی، هرساله تعداد زیادی خلبان جوان را آماده پرواز می‌کنند. از طرف دیگر و از این مهمتر این که تعدادی زیادی مشتاق و علاق مند به پرواز را به آرزوی خود می‌رسانند.

اگر قصد دارید یک نرم افزار شبیه ساز پرواز روی سیتم خودتان نصب کنید و اطلاعات کافی در این زمینه ندارید، جواب سوال در این مقاله است. پس با ما در سایت اسکایتو همراه باشید. در صورتی که حوصله خواندن متن را ندارید در انتهای این مقاله ویدیو صحبت های خلبان مشرق زمینی که این مقاله از آن استخراج شده را برای شما قرار داده ایم.

مهمترین شبیه ساز پرواز کدامند و کدام برای شما مناسب هستند؟

جواب این سوال، جواب آسانی نیست. اول از همه ما باید این جا یک تفکیک را انجام دهیم. آیا ما می‌خواهیم با فلایت سیمولاتورها، پرواز و خلبانی را یاد بگیریم و در کنار معلم و استاد از این ابزار کمک بگیریم تا در خلبانی خبره شویم.

همچنین با وسایلی که در داخل هواپیما هست، ابزاری که هست و نشان‌دهنده‌هایی که هست و صفحاتی که هدایت هواپیما با آن صورت می‌گیرد، آشنا شویم. یا این که با استفاده از فلایت سیمولاتورها به بازی و سرگرمی و گذران اوقات فراغت بپردازیم.

تفاوت SIMER و GAMER :

در این جا ما دو مفهوم و کلمه داریم که دو تعریف مختلف دارند. معمولا به کسانی که با کامپیوتر بازی می‌کنند؛ گیمر می‌گوییم. کسانی که با فلایت سیمولاتور، پرواز انجام می‌دهند (چه به قصد آموزش و چه به قصد تازه کردن معلومات و چه به قصد یاد گرفتن موارد جدید در پرواز) سیمر یا فلایت سیمر می‌گوییم. تفاوت سیمرها با گیمرها این است که سیمرها کار با شبیه‌ سازهای پرواز را به قصد تفریح و یا بازی انجام نمی‌دهند. شما می‌توانید از هر وسیله‌ای که در دنیا هست؛ برای تفریح و بازی هم استفاده کنید.

شبیه ساز پرواز

آیا کسی که با استفاده از بازی سیمولاتور پرواز ، پرواز را یاد می‌گیرد؛ میتواند که یک هواپما واقعی را پرواز دهد؟

در پاسخ این افراد باید گفت که حتی افرادی که هیچ آشنایی با پرواز ندارند نیز بدون هیچ آموزشی می‌توانند هواپیماها را پرواز دهند. البته که این پرواز باعث کشته شدن آن افراد و نیز باعث از بین رفتن چند ده میلیون تا چند صد میلیون دلار ارزش هواپیما می‌‌شود.

شما می‌توانید یک نفر را روی صندلی کاپیتان هواپیما 747 بنشانید و همه چیز را برای پرواز آماده کنید و هواپیما را سر باند ببرید. به آن شخص بگویید که این دسته تراتل است و باید به فلان مقدار به جلو آن را هل بدهید و این پدال ها هم که خوب شبیه گاز ماشین هستند! این یوک هواپیما است؛ وقتی که سرعت سنج به سرعت 150 رسید، یوک را کمی به عقب می‌کشی و 747 از زمین بلند می‌شود. پس از آن هواپیما را ترک می‌کنید و آن شخص را سر باند با هواپیما تنها می‌گذارید. ایشان تراتل رو جلو می‌برد، سرعت هواپیما که به حد مشخص رسید یوک را عقب می‌کشد و هواپیما از زمین کنده خواهد شد. بله! ولی عاقبتی ندارد. چون این هواپیما در نهایت به زمین می‌خورد و هواپیما از بین می‌رود و شخص مفروض نیز کشته خواهد شد.

اهمیت ویژه سیمولیتورها در آموزش پرواز :

در بازی سیمولاتور پرواز اصلا به این شکل نیست. شما می‌توانید صدها بار این کار را انجام دهید و هواپیما را بلند کنید و به زمین بکوبید و از بین ببرید. اصلا شما می‌توانید حتی یک پرواز کامل و سالم نیز نداشته‌باشید ( این می‌شود کسی که با هواپیما و سیمولیتور بازی می‌کند.) چون این یک برنامه روی کامپیوتر هست؛ هر کسی می‌تواند این کار را انجام دهد. اما هیچ وقت در واقعیت یک هواپیمای چند صد میلیون دلاری را در اختیار چنین شخصی قرار نمی‌دهند که هم هواپیما و هم شخص نابود شوند.

در نتیجه کسانی که سیمر هستند، یعنی به قصد آموزش و تازه کردن معلومات و یا آشنایی با دستگاه‌های جدید که روی هواپیماهای واقعی هیچ گاه در اختیارشان قرار نمی‌گیرد؛ از اولین مرحله یعنی گرفتن اجازه برای استارت، تا مرحله فرود و خاموش کردن هواپیما را به طور کامل انجام می‌دهند و هیچوقت سقوط نمی‌کنند.

برای این افراد سقوط در شبیه‌ ساز‌ پرواز ، برابر مرگ و سقوط در واقعیت است. در نتیجه افرادی که سیمر هستند و سیمرهای جدی هستند؛ تمام پروازهای خود را به صورت کامل از الف تا ی انجام می‌دهند. پس با تفاوت بین سیمر و گیمر آشنا شدید. در نتیجه اگر شما به قصد آموزش پرواز با سیمولیتورها کار می‌کنید؛ خود را گیمر ننامید بلکه خود را سیمر یا فلایت سیمر بنامید. این تعریف اول ما بود.

معرفی کامل بازی های سیمولاتور پرواز دسکتاپ :

ما چه شبیه‌سازهایی را می‌توانیم روی دسکتاپ خود داشته باشیم که از آن برای آموزش پرواز و خلبانی به عنوان وسیله آموزش پرواز و خلبانی استفاده کنیم. شبیه سازهای مختلفی در بازار موجود است که سه مورد آن‌ها در رتبه اول هستند که آن‌ها را برای شما نام میبرم:

  • فلایت سیمولاتور مایکروسافت :

بازی سیمولاتور پرواز مایکروسافت در سال 1982، زمانی که کامپیوترهای 80-88 و 80-86 و 80-286 و 80-386 و 80-486 (با پنجاه مگاهرتز سرعت) در اختیار بود مورد استفاده قرار می‌گرفتند. در آن زمان در مدرسه خلبانی ، از همین شبیه‌سازی که واقعا فقط چند خط و چند رنگ بود و اصلا شباهتی به شبیه سازهای امروزی نداشت برای آموزش استفاده می‌شد. پس فلایت سیمولیتور مایکروسافت تاریخچه‌ای از سال 1982 دارد.

یک واقعیت عجیب درباره بازی سیمولاتور پرواز مایکروسافت و ارتباط آن با عملیات 11 سپتامبر :

وقتی اتفاق 11 سپتامبر رخ می‌دهد مشخص می‌شود که متاسفانه تروریست‌هایی که در این عملیات شرکت کردند  از این شبیه‌ساز برای آموزش خودشان استفاده می‌کردند.

پس از این اتفاق، شرکت مایکروسافت، پروژه این شبیه‌ساز را تعطیل کرد که یکی از برنامه‌هایی بود که حتی به وسیله آن، در زمان خودش استاندارد بودن کامپبوترها مشخص می‌شد. در سال 2020 مایکروسافت شبیه‌ ساز‌ پرواز  را ارائه کرد که در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

microsoft flight simulator 2020

دانلود  بازی سیمولاتور پرواز مایکروسافت  2020

  • فلایت سیمولاتور ایکس پلین Xplane

این شبیه ساز الان به ورژن 11.53 رسیده است. جالب اینجاست که این محصول مورد تایید سازمان هوانوردی آمریکا قرار دارد و از این شبیه ساز به طور قانونی در مدارس پرواز می‌توان استفاده کرد و مدارس بسیاری هستند که در مدارس خود از این شبیه ساز استفاده می‌کنند.

شما هم به راحتی می‌توانید این شبیه ساز را دانلود کنید و روی سیستم‌تان نصب کنید.

شبیه ساز پرواز Xplane

دانلود رایگان بازی سیمولاتور پرواز Xplane 11

  • فلایت سیمولاتور پریپر تری دی
    Prepar3D

مختص کمپانی لاکید مارتین هست (سازنده هواپیماهای جنگنده پیشرفته آمریکایی که آخرین تولید آن اف 35 رادار گریز است) . این محصول در حال حاضر به ورژن 5.1 رسیده است و برای آموزش دانشجوهای خلبانی و حتی جنگی از آن استفاده می‌شود.

پس تا اینجا با سه شبیه ساز آشنا شدیم که در عرصه آموزش می‌توانند به کار بیایند. هر سه مورد نیز در بازار ایران موجود هستند. حال سوالی که پیش می‌آید این است که ما باید به سراغ کدام یک برویم؟ این سوالی است که جواب مشخصی ندارد.

دانلود شبیه ساز پرواز Prepar3D-v5

دانلود رایگان شبیه ساز پرواز prepare 3D P3D ورژن 4.5

کدام فلایت سیمولاتور برای شما بهترین انتخاب است؟

هیچ شخصی نمی‌تواند یک جواب قاطع دهد که برای مثال شبیه ساز الف از دو مورد دیگر بهتر است. هر کدام از این شبیه سازها مزیت‌هایی دارند و نیز دارای معایبی هستند. پیش از این که ما اقدام به معرفی آن‌ها کنیم و در مورد محاسن و معایب آن‌ها صحبت کنیم؛

باید به یک نکته دقت کنیم. آن چیزی که در شبیه سازهای پرواز مهم است؛ منظره بیرون هواپیما نیست. همان طور که می‌دانید در حین آموزش پرواز اگر خلبان به بیرون نگاه می‌کند؛ می‌خواهد ترافیکی در مقابل خودش نداشته باشد. وگرنه کسی به درخت و کوه و ابر و ساختمان ها نگاهی نمی‌کند. در واقع در اکثر شرایط جوی، منظره بیرونی یک چیز تار و پوشیده است.

شما در پرواز واقعی چقدر دید محیطی خواهید داشت؟

در واقعیت اگر هوا خیلی صاف و صبحگاهی باشد و انسان بتواند رنگ‌ها را تشخیص دهد و مناظر را در طلوع و غروب بتواند ببیند که آن هم، ما چنین هوایی را در واقع نداریم. مخصوصا در شهرهای بزرگ به علت آلودگی هوا و دود و ذرات پراکنده، کلا دید بیرونی مختل می‌شود.

بنابراین، این که ما در بیرون از هواپیما چه منظره‌ای داریم؛ برای یک خلبان هیچ اهمیتی ندارد. خب ممکن است بگویید که این مورد چه ربطی به موضوع شبیه ساز دارد. در واقع فلایت سیمولاتور ها از لحاظ این که هم به وسیله سیمر ها و هم گیمرها استفاده می‌شود؛ سازندگان شبیه سازهای پرواز مناظر بیرونی را خیلی طبیعی و زیبا طراحی می‌کنند. (مثل ابر و رود و شهر و ساختمان و درخت و….)

در واقع تمام چیزهایی که گیمرها دوست دارند که ببینند را در شبیه سازها قرار می‌دهند. این موارد شاید در پرواز با دید معمولی برای یک سیمر هم جالب باشد که مثلا شهر لندن را عین خودش ببیند و یا برج میلاد تهران را در جای خودش ببیند ولی موضوعی که این جا پیش می‌آید؛ این است که هر چه این دقت‌های بیرون از هواپیما زیاد می‌شود، ریسورس‌هایی که هواپیما و پرواز از رایانه مصرف می‌کند زیاد می‌شود و ما به موضوع مهمی می‌رسیم. موضوع اف پی اس FPS یا فریم پر سکند و به عبارت بهتر هر فریم در هر ثانیه.

مهمترین ویژگی نرم افزار سیمولاتور پرواز چیست؟

احتمالا می‌دانید که چشم ما حرکت را در سینما و تلوزیون، به این صورت دریافت می‌کند که مثلا در سینما در یک ثانیه، 24 فریم ثابت پشت سر هم می‌آید. در تلوزیون نیز فرکانس‌های مختلف داریم که براساس هرتز حساب می‌شود. به عبارت بهتر تصاویر ساکن، 25 تصویر در ثانیه که بیاید و جایگزین شود، در چشم ما ایجاد حرکت می‌کند و ما همان حرکت‌هایی که در فیلم‌ها می‌بینیم، به وسیله همین پیوسته نشان داده شدن فریم‌های ثابت هستند.

حالا یا در سینما 24 فریم در ثانیه و یا در تلوزیون و مانیتورها 25 تا 30 فریم در ثانیه. بالاتر از این مقدار را چشم احساس نمی‌کند. مگر این که اختلالی در آن 24 تصویر در ثانیه باشد که فریم ریت بالا  این لایه هایی که پخش نمی‌شود و باعث تکان می‌‌شود، را پرکند.

موضوعی که هست برای یک خلبان و برای کسی که از فلایت سیمولیترها برای آموزش استفاده می‌کند و سیمر هست، این است که اول از همه تمام دستگاه های داخل هواپیما کار کنند و آن‌هایی که کاملا مهم و حیاتی هستند. (در هواپیما کوچک همه موارد و در هواپیما بزرگ برای مثال ما می‌توانیم سیستم اکسیژن را ببینیم و چک کنیم ولی نمی‌خواهیم از آن استفاده کنیم.)

بنابراین مثلا می‌شود که سیستم اکسیژن را از نظر استفاده و از نظر چک کردن، کنار بگذاریم. اما سایر نشان دهنده ها، فرامین، کلیدها و سوییچ ها باید دقیق کار کنند. شرط دوم نیز فریم پر سکند می‌باشد. این موارد در داخل و بیرون هواپیما چند فریم در ثانیه کامپیوتر ما می‌تواند نشان دهد.

اهمیت فاکتور فریم در ثانیه FPS در سیمولاتورهای هواپیما :

بسیار مهم است که ما دقیقا فریم ریتی را داشته باشیم که حرکت‌هایی که توسط نشان‌دهنده‌ها و هواپیما و فرامین هواپیما صورت می‌گیرد، دقیقا مطابق چیزی باشد که چشم در فضای واقعی می‌بیند. به عبارت دیگر ما لرزش و پرش و تاخیر در صحنه به صحنه و فریم به فریم شدن را نداشته باشیم.

شما اگر به سراغ نرم افزار سیمولاتور پرواز چند میلیون دلاری فول موشنی که شرکت‌های هواپیمایی برای آموزش و تست خلبان ها استفاده می‌کنند بروید، متوجه می‌شوید که دقیقا کابین را ساخته‌اند و تمام سوییچ‌ها به صورت فیزیکال عمل می‌کند و فول موشن نیز هست و کابین نیز حرکت می‌کند ولی صحنه بیرونی هیچ چیزی ندارد و کاملا ساده است. ابرها خیلی نرم و ساده می‌آیند و می‌روند ولی ساختمان‌های بیرونی و .. را نداریم.

به اصطلاح چند مکعب وجود دارد که در نرم افزار سیمولاتور پرواز چند میلیون دلاری به کار می‌رود. تمام این‌ها به خاطر این است که خلبان به علت لذت از منظره بیرونی نیامده و ثانیا تاثیری در مساله پرواز ندارد. تنها باید برای  خلبان همه نشان‌ دهنده ها نرم حرکت کند و خود هواپیما نرم حرکت کند و خلبان هواپیما را بلند کند و کروز کند و فرود بیاید و کارهای دیگری که لازم است را انجام دهد.

چرا جزییات گرافیکی زیاد عملکرد اصلی شبیه ساز را تحت الشعاع قرار میدهند؟

بنابراین اگر می‌خواهید که خلبانی یاد بگیرید، موضوع بیرونی هواپیما و تصاویر و … نباید اهمیتی برای شما داشته باشد. حال برای این که فریم بر سکند را بالا ببریم، در تنظیمات بازی سیمولاتور پرواز ما می‌توانیم چنین ظرافت‌هایی را پایین بیاوریم. به عبارت بهتر، ما نیاز به کامپیوترهای خیلی قوی و قدرتمند نداریم که خیلی هزینه دارد؛ بلکه ما می‌توانیم برای آموزش‌های خودمان این ظرافت درخت‌ها و سایه‌ها و … را پایین بیاوریم و فریم ریت را بالا ببریم.

افق نمای مصنوعی که با لرزش همراه باشد، یعنی هیچ!

وقتی شما می‌خواهید فرود بیایید و می‌خواهید سرعت را برای لندینگ تنظیم کنید و هواپیما را فرود بیاورید و چرخ‌ها را روی زمین بگذارید؛ این جا این که باند شما با چند میلیون رنگ باشد اهمیتی ندارد و مهم این است که هواپیما لرزش نداشته باشد و شما هواپیما را به نرمی و مثل یک هواپیمای واقعی ببینید و کارها و واکنش‌های آن را ببیند و هواپیما فرود بیاید. بنابراین اهمیت نرم افزار سیمولاتور پرواز برای سیمرها از این قرار است.

معایب و مزایای فلایت سیمولیتور 2020 مایکروسافت و بازی سیمولاتور پرواز اکسپلین 11.53 و پی تری دی 5.1

حال ما بین فلایت سیمولیتور 2020 مایکروسافت و یا اکسپلین 11.53 و یا پی تری دی 5.1 باید یکی را انتخاب کنیم. هر کدام از این موارد مزیت‌ها و معایبی دارند.

فلایت سیمولیتور مایکروسافت که جدید‌ترین محصول مایکروسافت هست؛ بسیار سر و صدا کرده و حدود 9 میلیون نسخه از آن به فروش رفته است. البته گیمرهایی هم هستند که این نرم افزار سیمولاتور پرواز را می‌خواهند. از نظر مناظر بیرونی این شبیه ساز فوق‌العاده است؛ البته مشروط بر این که کامپیوتر شما قوی باشد. بهتر ااست برای استفاده از این سیمولیتور، همه تنظیمات را روی متوسط رو به پایین قرار دهیم؛

چون موضوع مهم برای ما پرواز است و اگر تنظیمات وضوح مناظر و … را رو به بالا بگذارید و حتی کامپیوتر شما خیلی هم قوی باشد باز هم توانایی نشان دادن بدون لرزش را ندارد.

بازی شبیه ساز پرواز

اهمیت فاکتور فیزیک پرواز در فلایت سیمولاتور

متاسفانه هواپیماهایی که در خود سیمولیتور وجود دارد و تعداد آن‌ها هم کم نیست از نظر فیزیک پرواز مشکل دارند. یعنی این که مایکروسافت و یک شرکت فرانسوی که با مایکروسافت برای تولید این نرم افزار همکاری کرده است، بیشتر کسانی که از گرافیک بالای مناظر و زیبایی برایشان اهمیت داشته را مورد نوجه قرار داده و نتیجه این شده است که فیزیک پرواز تا الان که یک سال از انتشار این نرم افزار میگذرد چندان جالب نبوده است.

البته که شرکت‌های متفرقه چند فروند هواپیمای کوچک و بزرگ تولید کرده‌اند که این‌ها فیزیک بسیار عالی دارند. فراموش نکنید برای این که این افزونه های هواپیما تجربه نزدیکتر به پرواز واقعی را به شما ارائه کنند بابد تا حد زیادی تنظیمات فضای بیرون کاهش دهید. به طوری که دست کم 30 تصویر در ثانیه را به طور ثابت و پیوسته داشته باشید؛ نه این که مثلا 10 ثانیه را به شکل 30 فریم بر ثانیه داشته باشید و سپس 2 ثانیه لرزش کند. این مورد به درد آموزش و یادگیری کار خلبانی نمی‌خورد.

شبیه ساز Xplane :

نرم افزار سیمولاتور پرواز ایکس پلین از سیستم و درایور برای ایجاد تصاویر استفاده می‌کند که فریم ریت را بسیار بالا برده است. البته که تصاویر بیرونی آن به زیبایی و کاملی شبیه ساز مایکروسافت نیست. فیزیک هواپیماهایی که برای این شبیه ساز تولید شده است؛ بسیار واقعی است و برای آموزش خلبانی می‌توان از آن استفاده کرد.

ین مورد یکی از بهترین شبیه سازها برای آموزش خلبانی واقعی است. مناظر بیرونی آن همان طور که گفته شد زیاد خوب نیست که می‌توان با اپلیکیشن‌های جانبی آن را بهبود بخشید؛ اما این مورد برای ما اهمیتی ندارد و این موارد تماما باعث کاهش فریم ریت ما می‌شوند.

P3D :

نرم افزار سیمولاتور پرواز سوم پی تری دی است. این مورد ادامه شبیه‌ساز فلایت سیمولیتور ایکس است. کمپانی تولید هواپیماهای جنگنده، پس از توقف مایکروسافت برای تولید شبیه ساز (جریان تروریست)، سورس مایکروسافت را خریداری کردند و آن را تکامل داده‌اند که امروز به یک چیز دیگر تبدیل شده است ولی پایه و مبنای آن همانی هست که قبلا بود.

بنابراین کسانی که فلایت سیمولیتور ایکس را در قدیم استفاده می‌کردند؛ هواپیماهایی که برای آن در نظر گرفته شده در این شبیه ساز نیز می‌توانند استفاده کنند. چون از نظر تصویری مثل مایکروسافت خیلی به زیبایی‌های بیرونی نپرداخته و فقط هم برای آموزش در نظر گرفته شده است.

نرم افزار سیمولاتور پرواز را حتی تا مدت‌ها به افرادی که جهت تفریح می‌خواستند از آن استفاده کنند؛ نمی‌فروختند و الان هم ما باید ورژن آکادمیک را بخریم و یا ورژن پروفشنال که برای موسسات آموزش خلبانی است که تفاوت قیمت بسیار بالایی دارند. البته که ورژن آکادمیک آن هیچ فرقی با پروفشنال آن ندارد و تنها در بالای آن یک نوشته آکادمیک دیده می‌شود که از این شبیه ساز در مدارس خلبانی استفاده نکنند.

از این نرم افزار برای آموزش خلبانان آینده جنگنده‌ها نیز استفاده می‌شود. در کنار این هواپیماهای مسافربری به شدت دقیق و کامل برای این نرم افزار تولید شده است. همه هواپیما‌های موجود از نظر سیستم فیزیک هواپیما و تشکیلات داخل کابین و سیستم‌های هواپیما کامل هستند.( این هواپیماها باید جدا خریداری شوند)

شبیه ساز پرواز

جمع بندی بررسی بازی سیمولاتور پرواز:

پس این سه نرم افزار سیمولاتور پرواز دسکتاپ را به شکل مختصر به شما معرفی کردیم. حال این که کدام را انتخاب کنیم وابسته به این امر است که ما با شبیه ساز خود چه کاری می‌خواهیم بکنیم. البته اگر رایانه ما ظرفیت این را داشته باشد، بهترین کار این است که هر سه مورد را داشته باشیم.(اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید). ولی نمی‌توان گفت که کدام یک بهتر از دیگری است.

برای پرواز وی اف آر، مایکروسافت فلایت سیمولیتور 2020 خیلی خوب است و مناظر بیرون را هم به خوبی می‌بینید. اگر هواپیماهای جنبی را هم بگیرید و روی آن قرار دهید، دستگاه‌ها به خوبی کار می‌کنند.

برای پرواز‌های عمومی و پروازهای مسافربری، نرم افزار سیمولاتور پرواز ایکس پلین مناسب هست.

برای کسانی که با اف اس ایکس کار کرده‌اند و هواپیماهای مسافربری و جنگنده می‌خواهند استفاده کنند، پی تری دی پیشنهاد خوبی است. چون از ریسورس کمی از کامپیوتر استفاده می‌کند و شما نیاز به کارت گرافیک خیلی قوی و رایانه خیلی سریع نیز ندارید چون بنیان آن بر اساس همان فلایت سیمولیتور ایکس مایکروسافت هست.

مشاهده ویدیو صحبت های خلبان مشرق زمینی :

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در پیج اینستاگرام اسکایتو

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0